Contact

Digital Forensics trainingen

Magnet MAGaK Advanced iOS Examinations (AX301)

In deze hands-on cursus leert de cursist op interactieve wijze hoe om te gaan met digitaal bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op iOS apparaten in combinatie met Graykey. Magnet AXIOM gaat verder dan het zoeken en verwerken van artefacten doordat diepe analyse met behulp van deze tools rechercheurs in staat stellen om te kijken naar bewijsmateriaal op nieuwe manieren Tijdens deze training wordt het volgende onderwerp besproken: AXIOM in combinatie met de Graykey unit.

Voor wie is deze training bedoeld?
Deze vierdaagse training is ontworpen voor digitaal rechercheurs van opsporingsdiensten uit de forensics community zoals politie, defensie en special taskforces. De cursus is geschikt voor de gevorderde digitaal rechercheur, alsook degenen die AXIOM al een tijdje gebruiken, maar de training nog niet hebben doorlopen.

Alleen voor overheidsinstanties na acceptatie van Grayshift!

Wat leert u tijdens de training?
Na afloop van de training zijn de deelnemers in staat om:

  • Magnet AXIOM te configureren.
  • De Graykey unit te gebruiken in combinatie met AXIOM.
  • Verschillende data-extractie types met elkaar te vergelijken.
  • Het iOS besturingssysteem en de Apple beveiliging te doorgronden.
  • De Dynamic App Finder en andere functies zoals ‘Search for Custom Files by type’  te gebruiken.
  • Aangetroffen artifacten nader te onderzoeken.

Elke module maakt gebruik van een uitgebreide basis van scenario's en hands-on oefeningen, om de leerdoelen te versterken en verdere inzichten te geven aan de deelnemers in de functionaliteit van Magnet AXIOM  en Graykey en de toepassing ervan binnen de forensische workflow.