Contact

Digital Forensics trainingen

Advanced Apple Forensic Investigations

In deze vijfdaagse training wordt o.a. ingegaan op de complexere concepten zoals herstelpunten aangetroffen in een iOS, Windows en/of Mac OS X onderzoek. Besturingssystemen laten complexe sporen achter in zowel de toegewezen ruimte als de niet toegewezen vrije ruimte op een datadrager. De cursus wordt door een docent geleid die uitgebreide uitleg geeft over de materie, maar er worden ook veel praktische oefeningen gedaan door de deelnemers zelf.

Voor wie is deze training bedoeld?
Deze Mac Forensic analyse training voor gevorderden is bedoeld voor digitaal rechercheurs met goede kennis van Computer Forensics en uitgebreide kennis van Mac forensisch onderzoek verkregen in b.v. de Apple Forensic Investigations training.

Wat leert u tijdens de training?
Aan het eind van deze training zijn de deelnemers in staat om de verschillende Mac-kopiebestanden en daarnaast ook kopieën gemaakt met andere tools of besturingssystemen, te identificeren. Ook de locatie in het bestandssysteem, hoe informatie te verzamelen op forensisch correcte wijze en het breken van wachtwoorden komen aan de orde.