Contact

Services

Investigation

DataExpert ondersteunt u graag bij uw onderzoek en het beantwoorden van uw onderzoeksvragen. We zijn een officieel erkend particulier onderzoeksbureau (POB-nummer 1773, verleend door Ministerie van Justitie en Veiligheid). Als onderzoeksbureau zijn we beschikbaar voor onder meer business-2-business als ook publiek private samenwerking. Het Investigations team beschikt over brede kennis en kunde en kan u helpen met onder meer forensische, analyse, cybercrime, cyber security, cryptocurrency en OSINT vraagstukken.

Forensische onderzoek
Onze forensische experts beschikken over de juiste vaardigheden, ervaring en soft- en hardware om data veilig te stellen en forensisch verantwoorde images te maken van verschillende gegevensdragers. Enkele voorbeelden van gegevensdragers waarbij we u kunnen helpen, zijn: harde schijven, smartphones, USB-sticks, cloud-omgevingen en exchangesservers. Zelfs data die verloren lijkt te zijn, kunnen onze specialisten vaak nog herstellen. De veiliggestelde data bieden we u en uw organisatie vervolgens op een slimme, passende en doordachte wijze aan zodat u deze gegevens snel kunt doorzoeken en analyseren.  

Analyse ondersteuning
Naast het veiligstellen en verzamelen van data, triage en het maken van forensische kopieën, kunnen onze deskundige analyse medewerkers ook gestructureerde en ongestructureerde data analyseren en visualiseren met behulp van erkende en vooruitstrevende visualisatie- en analysetools. Hiermee kunt u inzicht verkrijgen in grote hoeveelheden data omtrent bijvoorbeeld fraude, (financiële) criminaliteit en ondermijning.

OSINT dienstverlening & Cybercrime onderzoek
Verder beschikt het Investigations team van DataExpert over de juiste onderzoek tools en hoogwaardig geschoolde medewerkers met technische kennis en kunde om gedegen OSINT, Cybercrime of Cryptocurrency onderzoeken uit te voeren. Wilt u graag een doorlopende social media monitoring van een merk of een screening uit laten voeren? Dan kan dat ook.

Bovengenoemde Investigations services verrichten we zowel rechtstreeks voor klanten, maar we zijn ook beschikbaar als digitaal/cyberspecialist voor onderzoeksbureaus. 

Meer informatie of heeft u hulp nodig bij een onderzoek? Neem dan zeker contact met ons op.

Contact