Contact

Cyber Security

Cyber Range 

Met DataExpert Cyber Range ervaart u hoe cyberaanvallen worden uitgevoerd en kunt u uw kennis en techniek rondom cyberresponse in de praktijk brengen. Ook is het mogelijk om juist de aanvalstechnieken te trainen (bijvoorbeeld d.m.v. ethical hacking en PENtesting) en RED-BLUE teaming uit te voeren.

DataExpert Cyber Range wordt modulair aangeboden. Training op maat is daardoor mogelijk. Naast losse scenario’s kunnen er ook volledige programma’s worden doorlopen. Deze sluiten naadloos aan op de werkzaamheden binnen een Security Team (IR/SOC-analyst/Malware-analyst, etc.), een Threat Intelligence Team of bij de werkzaamheden die een cybercrime specialist binnen de overheid uitvoert. DataExpert Cyber Range biedt de mogelijkheid om uw onderzoekszaak of eigen IT/OT omgeving na te laten bouwen zodat de simulatie zich afspeelt in uw “eigen omgeving”.

De DataExpert Cyber Range is een samenwerking met partner Cyberbit (dochter van de grootste Defensiefabrikant ter wereld Elbit). Hierdoor wordt u in de gelegenheid gesteld om op het hoogste niveau van Europa en op een unieke omgeving binnen Nederland, een training volgen.

Wilt u graag meer informatie over deze innovatieve Cyber Range Simulatie ontvangen? Neem dan zeker contact met ons op!