Contact

Werken bij

Junior Business Controller

Wil jij werken in een bedrijf dat als doel heeft de wereld elke dag veiliger te maken? Ben jij degene die meedenkt met het verbeteren en het bedenken van nieuwe oplossingen om de processen en administratie te verbeteren. Dan ben jij de Junior Business Controller die DataExpert komt versterken!

In de rol van Junior Business Controller kom je terecht op een afdeling met veel kennis en ervaring. Je legt verantwoording af aan de Controller. Jij wordt daarbij verantwoordelijk voor de inkoopadministratie, verkoopadministratie en projectadministratie. Het is in eerste instantie een operationele functie waarbij je op termijn kunt doorgroeien naar de functie van controller (denk aan maandcijfers, analyses, rapportages). Op het gebied van processen, projectmatig werken en analyses is er de behoefte om te verbeteren. Jij gaat hier een actieve bijdrage aan leveren! 

Functie eisen
Je komt in aanmerking als je een HBO opleiding hebt afgerond in de richting van finance & control, bedrijfseconomie of accountancy. Je bent analytisch sterk, denkt in mogelijkheden en oplossingen en kunt zelfstandig je taken uitvoeren. Je hebt affiniteit met IT en hebt kennis van het ERP systemen (bijv. Exact) en wilt je daarin graag verder ontwikkelen. Je bent toegankelijk voor je collega’s en bent niet bang om jezelf in de organisatie te laten zien. Uiteraard is het ook belangrijk dat je accuraat werk levert en op daadkrachtige wijze toegevoegde waarde levert aan DataExpert.

Wat mag je van ons verwachten?
Naast de afwisseling en zelfstandigheid die deze functie biedt, krijg je als Junior Business Controller bij DataExpert de mogelijkheid om bij een bedrijf te werken dat bijdraagt aan de veiligheid in de maatschappij. Je werkt in een kennisintensieve werkomgeving waarin je veel uitdagingen krijgt en de mogelijkheden hebt om je verder te ontwikkelen. Binnen DataExpert hangt een informele werksfeer en wordt er waarde gehecht aan onderlinge samenwerking en de goede reputatie in de markt. Ook bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Wie is DataExpert?
DataExpert, gevestigd in Veenendaal, bestaat al 30 jaar en is leverancier voor overheden en het bedrijfsleven. Wij leveren softwareproducten en diensten op gebied van (digitaal) onderzoek, misdaadanalyse, cybersecurity en cybercrime. Daarnaast heeft DataExpert een uitstekende reputatie op gebied van support, consultancy en training.

DataExpert staat voor kennis en kunde. Wij weten wat er speelt bij de klanten, wanneer dit speelt en waarmee we de klant kunnen helpen. Wij kennen onze oplossingen en het proces bij de leverancier waardoor wij snel en flexibel kunnen inspelen op behoeften in de markt.

Interesse in deze veelzijdige functie?
Herken jij je in de hiervoor omschreven functie en heb jij zin om je vast te bijten in deze nieuwe uitdaging? Stuur dan je cv naar vacature@dataexpert.nl of bel ons op 0318-543173.