Contact

Events

Digital Experience België -  maandag 5 oktober 2020, Brussel

Onlangs hebben we Digital Experience België te Brussel moeten uitstellen in verband met het Coronavirus. Gelukkig hebben we een nieuwe datum kunnen kiezen; maandag 5 oktober 2020!

DataExpert nodigt u van harte uit voor de derde editie van Digital Experience België in het Van der Valk Hotel nabij Brussel Airport.

Digital Experience is hét congres op het gebied van misdaad- en fraudebestrijding en (cyber)crime georganiseerd door DataExpert. Door gevarieerde kennis- en gebruikerssessies te volgen over producten, trainingen en services, wordt u op de hoogte gebracht van de nieuwste trends en technologieën.

Bekijk hier het hele programma met alle sessies.

Onze technologiepartners zijn aanwezig om u persoonlijk te laten zien wat de nieuwste productontwikkelingen zijn en om uw vragen te beantwoorden. De beursvloer biedt u in de pauzes en tijdens de netwerkborrel gelegenheid tot netwerken met uw collega's uit de opsporingswereld.

Tijdens Digital Experience kunt u inspiratie opdoen, interessante productsessies bijwonen en bijpraten met de leveranciers en uw vakgenoten.

Schrijf u vandaag nog in voor deze dag met een vol en gevarieerd programma!

Registeren voor Digital Experience Belgie